geniet nu van onze zomerboeketten

florale aankleding

een goede sfeer tijdens uw vergaderingen, congressen of evenementen

Mooie grote vazen vol bloemen op het podium bij een congres of evenement leveren een bijdrage aan een positieve sfeer. Volgens onderzoek van de Universiteit van Wageningen kunnen bloemen zelfs de uitkomst van vergaderingen positief beïnvloeden.

De aanbiedingsboeketten die uitgereikt worden laten we aansluiten bij de bloemenzee op het podium, zodat voor de zaal het beeld compleet wordt.


Onze natuurlijke tafeldecoraties maken een groot diner extra feestelijk. Ook decoratieve vaasjes met een enkele mooie bloem op statafels fleuren feesten en pauzes op een eenvoudige manier op. En wat is het niet aangenaam om tijdens het wachten bij de buffettafel te kunnen genieten van een mooi opgemaakt boeket, waarin bijvoorbeeld eetbare bloemen en geurige kruiden zijn verwerkt.

Voor de florale aankleding leveren we bijpassende consoles om de grote boeketten op te plaatsen, die evenals de vazen kunnen worden gehuurd.

Wij verzorgen graag de florale aankleding ter opluistering van uw congres, evenement, vergadering, diner of feest. Veel is mogelijk en bespreekbaar.