geniet van onze onbespoten bloemen

welkom bij Bloemkracht8

Bloemkracht8 is een bijzondere bloemisterij in het bos van landgoed Amelisweerd. Met een weelde aan biologisch en natuurlijk geteelde bloemen maken wij voor u met veel plezier prachtige boeketten. ’s Ochtends geplukt in de tuinderij van het landgoed en ’s middags in een mooie vaas op het werk of bij u thuis.

Bijzonder aan Bloemkracht8 is dat wij in de zomer en herfst uitsluitend werken met bloemen van het landgoed en uit de streek. Dit komt tot uiting in geur en uitstraling van onze boeketten. Bovendien stellen wij elk boeket met zorg en aandacht samen zodat het in ieder seizoen een unieke creatie is. Steeds als je oog op het boeket valt, geniet je van de schoonheid van de natuur.

“De natuurlijke materialen en onze sfeervolle werkplek geven ons inspiratie om de kracht en de energie van de bloemen goed tot hun recht te laten komen. We willen dat u geniet van onze boeketten en iets meekrijgt van die bloemkracht.”

In het tijdschrift Seasons heeft in de herfst van 2012 een artikel gestaan over Bloemkracht8 en in de zomer van 2016 stond een artikel over Bloemkracht8 in het AD.