geniet nu van onze lenteboeketten

Bloemkracht8

ons bedrijf

de kracht achter Bloemkracht8: Els Gijsbers en Jeannet Raimond

Om een bloemstuk te maken tot wat het is en bloemen volledig tot hun recht te laten komen is passie, een esthetisch oog en creativiteit nodig. Wij genieten van ons werk, de bloemen en het contact met de klanten. Samen zijn wij de kracht achter Bloemkracht8.

ons bedrijfIn 2000 is Bloemkracht8 gestart door Maria de Groot met het leveren van boeketten bij een biologisch groenteabonnement. Gaandeweg groeide de bloemwerkplaats uit tot een volwaardige biologische bloemisterij.

Na een compagnonschap met Maria heeft Els het bedrijf in 2014 overgenomen en inmiddels zetten we samen (Jeannet en Els) Bloemkracht8 met veel enthousiasme en voldoening voort.

"Mijn passie is om me te verbinden met de fijne energie van de bloemen en in een creatief proces bloemwerk te maken. Bloemwerk waarin de liefde van de natuur je aanspreekt. Ik werk graag met takken en maak vooral open stukken, waarin elke bloem tot zijn recht komt."

"Service en een goed contact met de klant staan bij mij hoog in het vaandel. De bloemen waarmee ik graag werk zijn: kardoen, meisjesogen, geurige kruiden en zinnia's, allemaal bloemen die je normaal niet zo gauw tegenkomt."

de kracht van onze naam

Onze naam zegt iets over de kracht die van bloemen uit gaat. De 8 als eeuwigheidsteken verwijst naar de kringloop van zaadje naar bloem en van bloem naar zaadje. En omdat we een duurzaam bedrijf zijn ondersteunen we deze eeuwige kringloop.