geniet nu van onze lenteboeketten

Bloemkracht8

mijn bedrijf

de kracht achter Bloemkracht8: Els Gijsbers

Om een bloemstuk te maken tot wat het is en bloemen volledig tot hun recht te laten komen is passie, een esthetisch oog en creativiteit nodig. Ik geniet van mijn werk, de bloemen en het contact met de klanten. Samen met mijn freelance bloembindsters en bezorgsters ben ik de kracht achter Bloemkracht8.

ons bedrijfIn 2000 is Bloemkracht8 gestart door Maria de Groot met het leveren van boeketten bij een biologisch groenteabonnement. Gaandeweg groeide de bloemwerkplaats uit tot een volwaardige biologische bloemisterij waar met passie gewerkt wordt.

"Service en een goed contact met de klant staan bij mij hoog in het vaandel. De bloemen waarmee ik graag werk zijn: kardoen, meisjesogen, zinnia, hemelsleutel en zonnehoed, allemaal bloemen die je normaal niet zo gauw tegenkomt."

In 2009 ben ik, na een stageperiode, Maria’s compagnon in de vennootschap geworden. Het was een zeer vruchtbare en inspirerende samenwerking die in 2014 eindigde met de pensionering van Maria. Ik heb dit mooie bedrijf overgenomen en zet het met veel voldoening voort.

"Mijn passie is om me te verbinden met de fijne energie van de bloemen en in een creatief proces bloemwerk te maken. Bloemwerk waarin de liefde van de natuur je aanspreekt. Ik werk graag met takken en schors en maak vooral open stukken, waarin elke bloem tot zijn recht komt."

de kracht van onze naam

Onze naam zegt iets over de kracht die van bloemen uit gaat. De 8 als eeuwigheidsteken verwijst naar de kringloop van zaadje naar bloem en van bloem naar zaadje. En omdat we een duurzaam bedrijf zijn ondersteunen we deze eeuwige kringloop.